"Take Time to make your soul happy"

Aukje van Gijsel

Mijn naam is Aukje van Gijsel, ik ben 39 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Reva (2011) en zoon Ravi (2014). 

Ook mijn Yoga verhaal start net als dat van velen met een lading aan klachten. Waar in het wijze Oosten Yoga van jongs af aan geintroduceerd wordt om gezond te blijven starten de meeste cursisten net als ik wanneer er wat loos is. Hoofdpijn had ik mijn, hele lichaam zat vast, vooral mijn nek en schouders. Pijnstillers slikte ik iedere dag.

Op advies van mijn Huisarts ben ik (druk baasje als ik ben) op mijn 18e gestart met Yoga en ik ben er nooit meer mee gestopt.

Yoga brengt me rust, ruimte en helderheid. Door het trainen van mijn lichaam ben ik me sterk en soepel gaan voelen. Ik voel mijn lichaam weer bewust door Meditatie en Yoga Practice.

Uiteindelijk ben ik gestart met de 4 jarige 500 Hr. Yoga docenten opleiding in Tilburg en in 2008 gestart met Yoga Studio Toermalijn. Yoga daar ga ik mensen blij mee maken, mijn passie ga ik delen DAT is mijn missie.

Ieder jaar volg ik bijscholingen om zo mijn kennis verder te verdiepen, zodat ik deze met jou kan delen.

Vanaf 2008 geef ik Yogales op diverse locaties en sinds 2014 huren we ons eigen bedrijfspand in Mierlo aan de rand met Brandevoort, Helmond.

Trots ben ik op de Mooie Studio die we hebben gecreerd in Mierlo en blij met de cursisten die al zoveel jaren terug blijven komen om wekelijks Yogales te volgen.

Inmiddels staan er 5 dagen per week lessen op de planning zowel s'ochtends en s'avonds.

See you @ next Class,

Namaste Auk  ♥♥♥

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info