"Making your world more beautifull"

Voorwaarden Behang werkzaamheden

  • U zorgt voor voldoende behang en lijm, zodat ik mijn werkzaamheden kan verrichten volgens offerte.
  • U dient er voor te zorgen dat de muren schoon, glad en stof- en vetvrij zijn. Hoe gladder de muur hoe mooier het resultaat.
  • Losgelaten stucwerk, gaatjes en scheuren dienen vooraf gerepareerd of opgevuld te worden. Grote gaten soms twee a drie keer bijsmeren. De plamuur daarna schuren en, als de muur helemaal glad is, stofvrij maken.                
  • Haken en spijkers die na het behangen weer gebruikt gaan worden, kunnen blijven zitten.
  • Ik adviseer u nieuwe muren voor te behandelen met een voorstrijkmiddel om te voorkomen dat de lijm te snel in de muur trekt, waardoor het behang  kan loslaten. Op niet voorgestreken muren geef ik geen garantie.
  • Stopcontacten, losse kabels en elektriciteitssnoeren van te voren verwijderen waar mogelijk.
  • Ik heb ruimte nodig zodat ik goed met mijn trap bij de muur kan, meubels, kasten, bankstellen etc. dienen aan de kant gezet te zijn, zodat er voldoende werkruimte is. Dit doe ik niet zelf.
  • Heeft u donker behang gekozen, dan een klein potje latexverf in de kleur van het behang aanschaffen. Hiermee zet ik onder de naad van twee banen  een streep op de muur, zodat, als het behang iets mocht krimpen, er geen vervelend wit streepje te zien is.
  • De te behangen ruimte NIET verwarmen, maar zo koel mogelijk houden.
  • Ik adviseer ramen en deuren gesloten te houden gedurende een dag nadat het behang is aangebracht, ter voorkoming van scheuren in het behang door tocht (krimpen).

Nazorg
Gedurende twee maanden nadat de werkzaamheden zijn verricht, zal ik eventuele blaasjes of losse randen in/van het behang repareren onder garantie, zonder dat daarvoor kosten verschuldigd zijn.

Annulerings voorwaarden

Na akkoord op de offerte is onze afspraak definitief, deze kan tot 72 uur van te voren gewijzigd / geannuleerd worden, hierna worden er kosten berekend.

Mocht ik op locatie verschijnen en er is te weinig behang, lijm of een andere omstandigheid waardoor ik niet van start kan of mijn werk niet kan voltooien wordt het volledige factuur bedrag verrekend. Terug komen ivm te weinig materiaal is tegen extra uurkosten a €45 euro per uur.


Aansprakelijkheid

Mijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarop een verzekering aanspraak geeft, dan wel tot twee maal het factuurbedrag.

Schade aan uw bezittingen doordat ze in de weg staan en ik mijn werk hierdoor niet goed kan uitvoeren zijn voor kosten van de klant.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info