Fit Mama

Hoe kan ik jou helpen;  Een Healthy Lifestyle op te bouwen en deze ook vast te houden, Sport en voeding te integreren in je leven. Er voor  zorgen dat er meer rust en ruimte in je leven komt voor de dingen die je echt leuk vind. Wat wil je nou echt in je leven en wat ZOU je doen als tijd en geld geen issues meer zijn?


Lees eerst mijn eigen verhaal maar eens en wil je een kijkje nemen op mijn instagram, je bent van harte welkom.

Namaste Aukje

Mijn naam is Aukje van Gijsel, Mama van 2 jonge kinderen; Reva en Ravi en getrouwd met een lieve man. 

Ik ben;

Urban Hippy, Vrolijk, Druk, Chaotisch, lief, Sterk, Fit, Mama, Runningjunkie, 

Veggie, Foodie, Foodlover, Yogaholic, Fier, Stoer, Aloe lover, lenig, drukbezet, 

altijd in beweging, nooit saai, creatief, innovatief


Mijn verhaal start met een zoektocht naar een lifestyle die me meer rust en gezondheid zou brengen. Een levenslange struggle met mijn gewicht en probleemhuid hebben er uiteindelijk voor gezorgt dat ik een natural based lifestyle ben gaan volgen. Dit heeft er voor gezorgt dat ik in balans ben gekomen.


Ik eet Gifvrij, E-nummer vrij, zoveel mogelijk Biologisch en vers; Want van snijden, kneden en rollen word ik erg vrolijk en rustig. Ik recycle veel, geef weg en ruil er flink op los, koop veel 2e hands om zo mijn Footprint op Moeder aarde te verkleinen.


Sinds 2006 run ik Yoga Studio Toermalijn, een succesvolle studio waar inmiddels 5 dagen per week lessen te volgen zijn, in kleine groepen met voldoende persoonlijke aandacht. Warmte, Gezelligheid en Aandacht zijn sleutelwoorden die erg belangrijk zijn voor me in mijn Werkzame en Prive leven


Mijn liefde voor het Lichaam, Natuur en Dieren heeft er voor gezorgt dat ik al sinds 16 jarige leeftijd Vegetarisch ben gaan eten. De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan richten op een 100% Plantbased Voedingspatroon en sinds januari 2016 eet ik volledig Vegan.

Ik beweeg veel, geef 12 uur yogales per week en loop minimaal 5x per week hard en doe aan krachttraining. Ik heb al 12 halve Martahons op mijn naam staan en maakte in Okober 2016 een diepe buiging voor mijn eerste Hele marathon en Inmiddels heb ik 3 hele marathons gelopen.

Ondanks mijn drukke baan en  jonge gezin lukt het me om te sporten en elke dag zelf te koken, wil jij weten hoe? Plannen ook dat kun je leren

In mijn zoektocht kwam toen Forever op mijn pad. De Aloe heeft me veel goeds gebracht; Mijn huid is totaal verandert, rustig en Allergie vrij. Het drinken van de Aloe doet veel voor mijn gezondheid, ik ben me fitter en vitaler gaan voelen, slaap beter en voel me rustiger.


Mijn enthosiasme ben ik gaan delen en sinds begin 2016 ben ik zelfstandig distributeur bij Forever. Mede hierdoor heb ik mijn  vaste baan op kunnen zeggen en werk ik alleen nog maar vanuit mijn hart. Ik doe alleen nog maar dingen die me energie geven; Yogales, workshops, cursussen en het Coachen van mijn geweldige Forever team. 

Ik ben een mensen mens en wil ook jou graag helpen naar een betere lifestyle en gezondheid zowel geestelijk en lichamelijk. 

Sta je open om het commitment aan te gaan naar een Healthy lfestyle?

Ben je enthousiast geworden van mijn verhaal en wil je meer weten?


Stuur me een berichtje 

en ik neem zsm contact met je op


Namaste

Aukje