Instagram

Mijn naam is Aukje van Gijsel, Mama van 2 jonge kinderen; Reva en Ravi en getrouwd met een lieve man. 

Ik ben Aukje ;

Yogaholic, Urban Hippy, Vrolijk, Druk, Chaotisch, lief, Sterk, Fit, 

Mama, Runningjunky, Vegan, Foodie, Foodlover,  Fier, Stoer, lenig, 

drukbezet, altijd in beweging, nooit saai, creatief, innovatief, 

houd van een feestje en housemuziek, dreadhead, marathon loper

 


Mijn verhaal start met een zoektocht naar een lifestyle die me meer rust en gezondheid zou brengen. Een levenslange struggle met mijn gewicht en probleemhuid hebben er uiteindelijk voor gezorgt dat ik een natural based lifestyle ben gaan volgen. Dit zorgde voor enorm veel meer balans in mijn leven.


Ik eet Gifvrij, E-nummer vrij, zoveel mogelijk Biologisch en vers; Want van snijden, kneden en rollen word ik erg vrolijk en rustig. Ik recycle veel, geef weg en ruil er flink op los en koop zo veel mogelijk 2e hands om zo mijn Footprint op Moeder aarde te verkleinen.


Sinds 2008 run ik Yoga Studio Toermalijn, een succesvolle studio waar inmiddels 5 dagen per week lessen te volgen zijn, in kleine groepen met voldoende persoonlijke aandacht. Warmte, Gezelligheid en Aandacht zijn sleutelwoorden die erg belangrijk zijn voor me in mijn Werkzame en Prive leven


Mijn liefde voor het Lichaam, Natuur en Dieren heeft er voor gezorgt dat ik al sinds 18 jarige leeftijd Vegetarisch ben gaan eten. De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan richten op een 100% Plantbased Voedingspatroon en sinds januari 2016 eet ik volledig Vegan.


Ik beweeg veel, geef 12 uur yogales per week en loop minimaal 4x per week hard en doe aan krachttraining. Ik heb al 13 halve Marathons op mijn naam staan en maakte in Oktober 2016 een diepe buiging voor mijn eerste Hele marathon en Inmiddels heb ik in de afgelopen 1,5 jaar 4 hele marathons gelopen.


Ondanks mijn drukke baan en  jonge gezin lukt het me om te sporten en elke dag zelf te koken, wil jij weten hoe? 


Wil jij ook geinspireerd raken?

De balans vinden tussen gezin, sport, voeding en af en toe een feestje?

Volg me op instagram!

Aukje_Fitmama