"Take Time to make your soul happy"

Kintsugi Heart Workshop

Kintsugi (金継ぎ "gouden splitsing") is een oud Japanse kunst van het repareren van gebroken aardewerk afgestoft of gemixt met goud poeder. Er wordt geloofd dat de littekens bijdragen aan de schoonheid van het product, omdat het zo een uniek kunstwerk is geworden. 

Wil je iets loslaten? Ruimte maken voor een nieuw begin? Dan is de Kintsugi Heart echt wat voor jou. Heel je hart met dit prachtige ritueel door het hart kapot te slaan om het vervolgens weer in elkaar te lijmen met het gouden lijm. Een Japans ritueel om jezelf te helen. Schrijf op elke scherf de herinnering die je mee wilt nemen in je hart om het hart weer te ‘helen

Een ritueel is geen feestje of kunstje. Het raakt mensen diep en wordt niet snel vergeten. In het hartritueel gebruiken we het Kintsugi Heart. Dit is een keramieken hart dat in een zorgvuldig proces wordt gebroken én weer geheeld met goudlijm, zoals in de Japanse kunstvorm Kintsugi (joining). De gouden lijnen symboliseren jouw unieke levenservaringen en transformeren deze naar iets moois dat gezien mag worden. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info