"Take Time to make your soul happy"

Klankschaal massage

Het is mogelijk om bij Studio Toermalijn een klankschaal massage te ontvangen. Bij een klankschaal massage wordt het lichaam innerlijk gemasseerd door de trilling van de klankschalen die op en rond uw lichaam geplaatst worden.

Ons lichaam bestaat voor 80% uit water en geleid zo de trillingen prachtig door heel het lichaam heen.Ook de klank heeft een werking op ons lichaam, het maakt vaak emoties los of roept herinneringen op. Een massage met klankschalen heft innerlijke blokkades op en werkt diep door op het fysieke, emotioneel-psychisch en spirituele niveau.Ook is een klankschaal massage een fijne manier om eens lekker te ontspannen.

Er kan gekozen worden voor een massage van 1 uur alleen met de klankschalen. 45 euro incl BTW Of voor een behandeling in combinatie met Reiki, 30 min klankschalen, 30 min Reiki 45 euro incl BTW

Workshop Klankschaal massage

Wil je een workshop Klankschaal massage volgen, neem dan contact met me op,

We plannen samen een datum in voor de workshop, dat kan op woensdag, vrijdag, zaterdag of Zondag.

Ik streef er na op de groepen zo klein mogelijk te houden, ongeveer 5 personen max. zodat er genoeg aandacht is voor iedereen persoonlijk. 

Het is ook mogelijk een prive cursus te volgen, de cursus prijs wordt dan 35 euro meer.

Mocht je zelf een groepje kunnen samenstellen met cursisten dan kom ik ook op locatie cursus geven in de Provincie Brabant en Noord Limburg. 

Ook leuk als vrijgezellenfeest, babyfeestje, kinderfeestje etc. etc.

Workshop Klankschalen deel 1

We gaan deze dag kennismaken met de klankschaal.Wat is het, hoe sla je hem aan. Wat is de werking van de trilling etc. De zelf massage en een eenvoudige massage met 1 schaal komt aan bod. We sluiten af met een klankschaal meditatie. Kosten: 75 Euro incl, lunch, uitgebreide reader en koffie en thee gedurende de dag.

Workshop Klankschalen deel 2

Tijdens deze 2e cursus gaan we dieper in op de verschillende technieken, we oefenen een uitgebreide massage met meerdere schalen en het klankbad komt aan bod. We sluiten de dag af met een meditatie en leren ook hoe deze gegeven wordt.

Kosten: 75 euro incl. eenvoudige lunch koffie en thee en een uitgebreide reader. 

Een afspraak maken of vragen stellen kan via de mail

info@studio-toermalijn.nl


 

            

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info