You are only one Yogaclass away from a good mood

Soorten abonnementen

10 lessenkaart Yoga 

Deze kaart kost in aanschaf 100 € en is 4 maanden geldig.

Na aanschaf krijg je 10 punten op je account deze zijn vrij in te plannen in alle lessen die er gegeven worden. 

Je kunt wisselen tussen de lessen zo vaak je wilt, maar een vaste lesdag en tijd aanhouden mag ook natuurlijk. 

1x per week Yoga

Wil je wekelijks naar de yogales komen dan is een abonnement het voordeligste, dit kost 39€ per maand. Je krijgt 52 lespunten per jaar deze zijn vrij in te plannen binnen het jaar. Je kunt wisselen tussen de lessen zo vaak je wilt, maar een vaste lesdag en tijd aanhouden mag ook natuurlijk.

Inhalen is altijd mogelijk je kunt je lessen eenvoudig inplannen via de online reserverings software. 

Onbeperkt Yoga 

Wil je minimaal 2x per week naar de yogales komen dan is een onbeperkt abonnement het voordeligste, dit kost 56€ per maand. Je krijgt onbeperkt lespunten per jaar deze zijn vrij in te plannen binnen het jaar. Je kunt wisselen tussen de lessen zo vaak je wilt, maar een vaste lesdag en tijd aanhouden mag ook natuurlijk.

Inhalen is altijd mogelijk je kunt je lessen eenvoudig inplannen via de online reserverings software. 


Algemene Voorwaarden

**Je eerste maand (of deel van de maand) lesgeld of eerste leskaart betaal je zelf via Ideal, je activeert zo je abonnement of kaart in Momoyoga en je kunt het inschrijfformulier invullen.

 **Het lesgeld wordt daarna vooruit betaald middels automatisch incasso op de eerste werkdag van de maand.

**Een leskaart schaf je zelf opnieuw aan als je oude vol is of verlopen via Momoyoga en betaal je gemakkelijk met Ideal.

** De overeenkomst is geldig voor onbepaalde tijd. Beëindigen van deze overeenkomst kan met in acht name van een opzegtermijn van 1 kalendermaand, mits de opzegging via de mail wordt gedaan voor de eerste van de maand met duidelijke vermelding van je naam.

 **Mocht je onverhoopt een les missen, dan is het mogelijk deze in te halen tijdens een ander lesuur.  Dit kun je zelf inplannen via je account in Momoyoga. Je mag zo vaak van les wisselen als je wilt, mits het rooster dit toestaat. Alle lessen (abonnement) dienen voor 31 December opgemaakt te zijn er kunnen geen punten meegenomen worden naar het volgende jaar. (voor een leskaart geldt dit niet)

**Er wordt geen lesgeld terugbetaald.

** Wordt je na opzegging binnen 3 maanden weer lid dan betaal je eenmalig entreegeld van 35€.

**Tijdens de zomervakantie (juli en augustus) en kerstvakantie wordt er les gegeven volgens een aangepast vakantierooster wat je in de App kunt zien.

**Studio Toermalijn is niet aansprakelijk in geval van; verlies, diefstal of vernieling van persoonlijke eigendommen.

 ** Studio Toermalijn is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel en daaruit voortvloeiende kosten ontstaan in of door de Yoga lessen. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info