"Take Time to make your soul happy"

Soorten abonnementen

10 lessenkaart Yoga 

Deze kaart kost in aanschaf 125 € en is 16 weken geldig.

Na aanschaf krijg je 10 punten op je account deze zijn vrij in te plannen in alle lessen die er gegeven worden. Je kunt wisselen tussen de lessen zo vaak je wilt, maar een vaste lesdag en tijd aanhouden mag ook natuurlijk. 

Onbeperkt Yoga;  55€ per maand.

Zo vaak je wilt les, Live in de studio of gemakkelijk online vanuit huis, je tuin of op vakantie. Je krijgt onbeperkt lespunten per jaar deze zijn vrij in te plannen binnen het jaar. Je kunt wisselen tussen de lessen zo vaak je wilt, maar een vaste lesdag en tijd aanhouden mag ook natuurlijk. Inhalen is altijd mogelijk, je kunt je lessen eenvoudig inplannen via de online reserverings software. 

1x per Week Yoga; 39€  per maand.

Met het 1x per week abonnement heb je recht op 52 lessen per jaar, vrij inplanbaar. Live in de studio of gemakkelijk online vanuit huis, in je tuin of op vakantie. Je kunt wisselen tussen de lessen zo vaak je wilt, maar een vaste lesdag en tijd aanhouden mag ook natuurlijk. Inhalen is altijd mogelijk, je kunt je lessen eenvoudig inplannen via de online reserverings software. 


Algemene Voorwaarden

 **Het lesgeld wordt vooruit betaald middels automatisch incasso op de eerste werkdag van de maand.

**Een leskaart schaf je zelf opnieuw aan als je oude vol is of verlopen via Momoyoga en betaal je gemakkelijk met Ideal. een leskaart is 16 weken geldig en wordt alleen verlengd bij ziekte, zwangerschap en altijd in overleg.

** De overeenkomst is geldig voor onbepaalde tijd. Beëindigen van deze overeenkomst kan met in acht name van een opzegtermijn van 1 kalendermaand, mits de opzegging via de mail wordt gedaan voor de eerste van de maand met duidelijke vermelding van je naam.

 **Mocht je onverhoopt een les missen, dan is het mogelijk deze in te halen tijdens een ander lesuur.  Dit kun je zelf inplannen via je account in Momoyoga. Je mag zo vaak van les wisselen als je wilt, mits het rooster dit toestaat. Alle lessen (abonnement) dienen voor 31 December opgemaakt te zijn. Er kunnen geen punten meegenomen worden naar het volgende jaar. (voor een leskaart geldt dit niet)

**Er wordt geen lesgeld terugbetaald.

** Wordt je na opzegging binnen 3 maanden weer lid dan betaal je eenmalig entreegeld van 35€.

**Het lesgeld is berekend over 47 lesweken, de Studio sluit in de Carnavals vakantie, 3 weken bouwvak en tussen kerst en oud en nieuw. Op nationale feestdagen is de studio gesloten. Actuele sluitingsdata zijn te vinden in onze app Momoyoga en worden ieder jaar ruim op tijd gecommuniceerd aan de leden middels de nieuwsbrief.

**Studio Toermalijn is niet aansprakelijk in geval van; verlies, diefstal of vernieling van persoonlijke eigendommen.

 ** Studio Toermalijn is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel en daaruit voortvloeiende kosten ontstaan in of door de Yoga lessen. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info