Yoga is finding Peace,

One pose at the time

Lesinfo 

In de Yoga Studio maken we gebruik van een online aanmeld systeem. 

Na het maken van een account kun je jezelf aan en afmelden voor alle lessen die er wekelijks gegeven worden. 

Je bent vrij om te wisselen tussen de lessen zo vaak je wilt. Met onze handige Momoyoga App beheer je je les tegoed, je betalingen en je les reserveringen en zie je in een oogopslag waar je aan toe bent.

Makkelijk en handig zonder gedoe, plan en doe je dus mee wanneer het JOU uitkomt.


Mocht een les onverhoopt vol zitten  is er een online wachtrij, zodra er een mat vrij komt krijg je een herinnering.


Af- en aan-melden kan tot 2 uur voor aanvang van de les


Algemene Voorwaarden:

**Je eerste maand (of deel van de maand) lesgeld of eerste leskaart betaal je zelf via Ideal, je activeert zo je abonnement of kaart in Momoyoga en je kunt het inschrijfformulier invullen.

 **Het lesgeld wordt daarna vooruit betaald middels automatisch incasso op de eerste werkdag van de maand.

**Een leskaart schaf je zelf een nieuwe aan als je oude vol is of verlopen via Momoyoga en betaal je gemakkelijk met Ideal.

** De overeenkomst is geldig voor onbepaalde tijd. Beëindigen van deze overeenkomst kan met in acht name van een opzegtermijn van 1 kalendermaand, mits de opzegging via de mail wordt gedaan voor de eerste van de maand met duidelijke vermelding van je naam.

 **Mocht je onverhoopt een les missen, dan is het mogelijk deze in te halen tijdens een ander lesuur.  Dit kun je zelf inplannen via je account in Momoyoga. Je mag zo vaak van les wisselen als je wilt, mits het rooster dit toestaat. Alle lessen (abonnement) dienen voor 31 December opgemaakt te zijn er kunnen geen punten meegenomen worden naar het volgende jaar. (voor een leskaart geld dit niet)

**Er wordt geen lesgeld terugbetaald.

** Wordt je na opzegging binnen 3 maanden weer lid dan betaal je eenmalig entreegeld van 35€.

**Tijdens de zomervakantie (juli en augustus) en kerstvakantie wordt er les gegeven volgens een aangepast rooster wat je in de App kunt zien.

**Studio Toermalijn is niet aansprakelijk in geval van; verlies, diefstal of vernieling van persoonlijke eigendommen.

 ** Studio Toermalijn is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel en daaruit voortvloeiende kosten ontstaan in of door de Yoga lessen.