Prive les 

Wil je een yogales met meer persoonlijke aandacht? Een les die er helemaal alleen voor jou is en je niet opgaat in "de massa" ? Dan kun je bij mij privé yogalessen volgen. Deze lessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Wanneer een groepsles niet past in jouw agenda of een groepsles kan een te grote stap voor je zijn, dan is een privé yogales echt iets voor jou! Wanneer je je onzeker voelt of je zorgen maakt om klachten of aandoeningen, dan kunnen privélessen je helpen op een ontspannen manier hier mee om te gaan. 

Prive Yoga of een groepsles? 

Wellicht zijn enkele privélessen al voldoende, zodat je eventueel in een verder stadium aan kunt sluiten bij een groepsles. Je krijgt een persoonlijke les waar en wanneer het jou uitkomt in een vertrouwde omgeving, eventueel aan huis.

De kosten voor prive les zijn 38€ per uur.

Ik bied aan:

*Zwangerschapsyoga

*Kinderyoga

*Adem bewustzijn (Angst klachten , Hyperventilatie)


Neem even contact op voor een afspraak via; info@studio-toermalijn.nl 

Dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.


Op dit moment lopen de groepslessen voor zwangeren nog door tot eind December 2019, vanaf dan zal ik de Zwangerschapsyoga alleen nog aanbieden als prive les.  Alleen of samen met je partner stoom ik je of jullie dan In 2 tot 3 lessen van een uur klaar zodat je ontspannen aan je bevalling kunt starten. Prive les kost 38 Euro per uur. Vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk vraag dit even na bij je verzekering.

 
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info