"Take Time to make your soul happy"

Reiki

Sinds 2004 beoefen ik Reiki, in 2006 werd ik tot Master ingewijd en sindsdien geef ik cursussen en behandelingen.

De letterlijke betekenis van het japanse woord Reiki is universele levens energie. Reiki is een methode op het gebied van werken met energie.

Wat doet Reiki? Reiki is een methode om energie op te nemen uit het energie veld en te gebruiken voor jezelf en anderen.Op fysiek vlak heeft ieder mens een immuunsysteem dat het vermogen heeft om lichaamsvreemde stoffen zoal virussen, bacterieen, enzovoort onschadelijk te maken.

Deze arbeid wordt onder andere gevoed door energie. We weten dat als we een goed wekend immuunsysteem hebben, we minder vatbaar zijn voor verkoudheid of een virus en eerder zullen herstellen als we toch iets opgelopen hebben.

Op geestelijk vlak zorgt de energie er voor dat je innerlijke kracht sterker wordt, waardoor je beter in je vel komt te zitten, wat weer effect heeft op je gezondheid. Met andere woorden, reiki ondersteund het zelfgenezend vermogen.

Hoe werkt Reiki? Iedereen is van nature in staat energie op te nemen uit het energie veld.Dat vermogen wordt door verschillende oorzaken in meer of mindere mate gehinderd. Reiki zorgt er voor dat het vermogen om energie op te nemen hersteld wordt en dat daardoor beter energie kan worden opgenomen.

Nog even dit! Reiki is geen wonderpilletje voor allerlei ziekten, omdat Reiki er op gericht is om de balans te herstellen. Dit is vaak een langzaam proces. De effecten die Reiki heeft op 'lichte' aandoeningen is vaak wel direct merkbaar.

Een behandeling van 1 uur kost je 45 euro incl. BTW

Reiki cursussen. 

De reiki cursussen worden gegeven in 3 verschillende delen, oftewel graden genoemd.

Wat houdt de eerste graad in? Reiki eerste graad richt zich op het fysieke niveau. Je leert je eigen lichaam behandelen en dat van anderen. Tijdens deze cursus die 1 dag duurt krijg je de 4 inwijdingen die nodig zijn om jezelf open te stellen om energie te ontvangen en door te geven, je van nature aanwezige vermogens worden hiermee hersteld.

Er is een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. Na de cursus krijg je een naslagwerk mee naar huis en een certificaat. deze cursus kost 100 euro incl. een eenvoudige vegetarische lunch en koffie. thee gedurende de dag.

Wat houdt de tweede graad in ? Reiki 2e graad richt zich voornamelijk op het emotionele en mentale niveau. Je ontvangt de twee inwijdingen die nodig zijn om je kruinchakra verder te openen. Er is weer een gedeelte theorie en praktijk.Je leert de eerste 3 symbolen kennen en toepassen. Behandeling op afstand en emotioneel healen wordt je ook geleerd.Deze cursus duurt 1 dag. Na de cursus krijg je een naslagwerk mee naar huis en een certificaat. 

Deze cursus kost 125 euro dit is incl. eenvoudige vegetarische lunch, koffie en thee gedurende de dag.

Wat houdt de derde graad in? Reiki 3 is eigenlijk verdeelt in een 3a en 3b gedeelte, ik geef deze 2 delen gecombineerd in 1 cursus met 1 terugkomavond. Reiki 3a richt zich op het spirituele niveau, de technieken die je leert hebben als doel je spiritualiteit verder te ontwikkelen.

Reiki 3b is de lerarenopleiding. Je leert de technieken om een ander af te stemmen op het energieveld en hoe je mensen kunt leren werken met energie. Ook kun je hierna zelf mensen opleiden.Tijdens de reiki 3 cursus leer je het laatste symbool het master symbool.

Deze cursus duurt 1 dag en kost 150 euro dit is incl. eenvoudige vegetarische lunch en koffie en thee gedurende de dag.1 terugkom avond ongeveer 2 maanden na de cursus wordt tijdens de cursus samen ingepland.

Aanmelden?

Je kunt je opgeven voor een cursus via de mail de cursus data worden in overleg gepland.

Ik streef er na op de groepen zo klein mogelijk te houden, ongeveer 5 personen max. zodat er genoeg aandacht is voor iedereen persoonlijk.

Het is ook mogelijk een prive cursus te volgen, de cursusprijs wordt dan 50 Euro meer.

Mocht je zelf een groepje kunnen samenstellen met cursisten dan kom ik ook op locatie cursus geven in de Provincie Brabant en Noord Limburg.

Wil je een cursus volgen bel of mail me dan even.  

info@studio-toermalijn.nl / 0623500022

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info