"Making your world more beautifull"


Fijn dat je er bent, Ik ben Auk !

Creatieve duizendpoot, Yogadocent en geboren met 2 rechterhanden

Mijn Yoga verhaal start net als dat van velen met een lading aan klachten. Op mijn 18e ben ik gestart met yoga en er nooit meer mee gestopt.


Als geen ander kan ik je vertellen wat yoga voor me heeft betekend en nog steeds doet .Yoga leert me veel over mijn eigen struggle met innerlijke rust, concentratie en aandacht. Het brengt me rust, ruimte en helderheid. Door het trainen van mijn lichaam ben ik me sterk en soepel gaan voelen. Ik ervaar mijn lichaam weer bewust door mijn Meditatie en Yoga Practice.

Verwacht in mijn lessen geen zweverigheid, ik geloof dat rust in de les, focus op de adem en het langer vasthouden van de houdingen zorgt voor de balans die ons lichaam en brein nodig heeft. Zo landen we weer met onze voeten op de grond, want op ons hoofd staan we al genoeg.

Ik ben in de loop der jaren rustiger les gaan geven, minder houdingen in een practice, meer focus op de adem. Geen poespas of trends volgen, maar terug naar de basis zoals Yoga bedoelt is. Dat wil niet zeggen dat je niets doet. Yoga is hard werken aan jezelf van binnen en van buiten.

Na de grafische MTS St Lucas ben ik aan het werk gegaan als Visual merchandiser in verschillende kledingzaken, ik heb gewerkt als zeef- en Tampondrukker, heb beletteringswerk gedaan en ben na de 500 hrs Yoga Docenten opleiding in 2008 Studio Toermalijn gestart. Hierna volgden nog vele bijscholingen en ik blijf leren, omdat het fijn is mee te groeien met mijn leerlingen.

Na jaren van alleen maar yogales geven begonnen mijn creatieve handen weer te jeuken.

Steeds vaker werd ik gevraagd om bij iemand een muur te behangen in huis. Toen kwam Corona en werd de Yoga studio gedwongen gesloten. Er kwam ineens meer tijd en mijn behangwerk heeft sindsdien een vogelvlucht genomen.

Van klussen bij familie en vrienden ben ik steeds meer behangwerk gaan doen in Brandevoort en daar buiten. Inmiddels doe ik meerdere klussen per week.


Zo kwam er achter dat beide werkzaamheden prima samen gaan,

yogales geven en behangen. Juist de afwisseling geeft me veel energie en voldoening.

Zo hoop ik binnenkort ook jouw wereld mooier te maken, vanbinnen en van buiten.

Liefs Auk

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info