Yoga is finding Peace,

One pose at the time

 

 

Workshops / Evenementen

Voor de actuele workshops kom je via deze knop in het lesrooster


Yoga Nidra

Iedere laatste zondag van de maand: Yoga Nidra bij Yoga Studio Toermalijn 10.00-12.00 incl. lekkere kop thee en tijd om even na te praten. 15 Euro pp. Yoga Nidra is een ingesproken ontspanning van ongeveer 1.5 uur. Het volgen van deze ontspanning staat gelijk aan 4 uur zeer diepe slaap en je zult merken dat je het effect nog enkele dagen kunt navoelen. De praktijk van yoga Nidra stelt ons in staat intuïties te krijgen van de onbewuste geest. Wanneer de ontspanning volledig is is de ontvankelijkheid groter De intuïties stellen je instaat binnen jezelf antwoorden te vinden.


Yin Yoga en Reiki

Tijdens deze workshop doen we een stevige Yin Yoga les en wordt je ondertussen behandeld met Reiki. we houden in yin Yoga de houdingen langer vast zodat je kunt verdiepen en op de bindweefsels en pezen werkt ipv je spieren. Terwijl je in de houding bent wordt er door de docent Reiki gegeven wat voor meer ontspanning en energie zorgt. een bijzondere ervaring. We sluiten af met een korte Yiga Nidra ontspanning.

Tijdstip 10.00-11.30 uur, Kosten 15 Euro

Ouder Kind Yoga

Een heerlijke kinder Yoga les op muziek samen met je zoon of dochter. 4-9 jaar. Begin de dag ontspannen en doe lekker mee. Met Kinderyoga gaan de kinderen door middel van beweging, meditatie, spel en fantasie op een ontdekkingsreis naar zichzelf. Kinderyoga heeft als doel om elk kind in zijn of haar kracht te zetten en hen te leren ervaren dat hij of zij er mag zijn. Yoga helpt een kind om zich bewuster te worden van het lichaam, grenzen te ontdekken en deze te leren te stellen. Het versterkt je lichaam en houdt het soepel. Daarbij leer je op de juiste manier te ademen, de concentratie te verbeteren en ontspannen. Je maakt contact met jezelf en anderen en je leert (zelf')vertrouwen te hebben.
Tijdstip 10.00-11.30, Kosten 15 euro