"Making your world more beautifull"

Online Handleiding

Hoe kun je boeken en deelnemen aan een online les:

  • Online lessen boek je via de Eversports app en de website van de studio. In het rooster van de studio kies je voor een les die "Online" wordt uitgezonden (bruin gemarkeerd in het lesrooster) Je herkent ze ook aan de computer afbeelding in de les.

Aan online lessen deelnemen 

Zodra je je inschrijft voor een online les, vind je de boeking terug in je Eversports account bij 'Mijn Boekingen'. Naast de boeking staat er een button die je naar de online streaming verwijst: 

  • In de app of Login pagina vind je een button die je informeert op welke dag en wanneer de link naar de online stream beschikbaar is.  

  • Als de button nog grijs is, betekent dit dat de online stream nog niet beschikbaar is. 15 minuten voor de start van de les wordt de button groen, de online les is nu beschikbaar. Door op de button te klikken ga je naar de betreffende online streaming dienst en ben je er live bij!

Ik vind het leuk om even te kletsen voor de les start en te horen hoe het met je gaat net zoals je in de studio bent, zodra de les start zet je je geluid uit, je camera mag je aan laten als je dit wilt, zo kan ik volgen wat je doet. Maar dat hoeft natuurlijk niet.


Telefoon of Ipad

Deelnemen kan via je telefoon of Ipad via de app, je kunt dan eventueel je screen "casten" naar je tv voor groter beeld. 

Laptop

Via de laptop doe je mee via de widgetLukt inloggen niet?

App of bel me dan even 0623500022

Zorg dat je de eerste keer op tijd klaar zit, zo kan ik eventuele strubbelingen nog verhelpen voor de les start.

 

 

 

     

 

 
 

 
 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info